Здобувачі освіти-обліковці успішно опанували курс «Академічна доброчесність в університеті»

04 грудня 2023 року здобувачі фахової передвищої освіти 4 курсу освітньої програми «Облік і оподаткування» пройшли онлайн-курс «Академічна доброчесність в університеті»  на платформі BУM Online в рамках вивчення навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень».

ВУМ (Відкритий університет Майдану) – це освітня ініціатива, яка поширює ідеї і сприяє розвитку громадянського суспільства в Україні.

Загалом курс складався із п’яти тем, кожна з  яких закінчувалася тестуванням:

  • Академічна доброчесність.
  • Плагіат.
  • Академічне письмо.
  • Передумови створення доброчесного середовища в університеті.
  • Як створити доброчесне середовище в університеті?

За результатом навчання здобувачі освіти встановили, що академічна доброчесність  – це основа якості освіти, яка сприяє розвитку вільної, відкритої та демократичної наукової спільноти, яка працює на користь суспільства та громади.

Після завершення навчання і успішного тестування всі учасники отримали сертифікати, що підтверджують їх компетентність в області академічної доброчесності, і нададуть переваги при науковому і професійному кар’єрному зростанні у перспективі.

Циклова комісія обліку і оподаткування щиро вітає здобувачі фахової передвищої освіти із успішним проходження курсу «Академічна доброчесність в університеті»  і отриманими сертифікатами!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial