Всесвітній день захисту дитини у Фаховому коледжі

20 листопада 2023 р. у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту ім. Ф.Ракоці ІІ здобувачі освіти спеціальності  «Дошкільна освіта» відзначали Всесвітній день захисту дитини. Здобувачі ІІІ-го курсу дошкільної освіти підготували для учасників І – ІІ курсів індивідуальні та групові завдання. Індивідуально можна було написати казку, вірш або пісню на тему захисту прав дітей. У групових завданнях учасники виготовляли плакати і брали активну участь в інтерактивно-станційних зупинках, де можна було познайомитися з правами дітей або навпаки з небезпекою та загрозою, яка може на них очікувати.

Під час підведення підсумків заступник директора з організаційно-виховної роботи Катерина Кіраль висловила сподівання, що учасники поглибили свої знання про права дитини і успішно застосують їх педагогічній практиці та майбутній кар’єрі вихователя дошкільної освіти . Поскільки більшість здобувачів освіти не досягли 18 років, під час проведення заходу мали змогу дізнатись про свої права.

Ілона Гаврилюк, голова циклової комісії «Дошкільна освіта», звернула увагу здобувачів освіти на важливість забезпечення у майбутній кар’єрі належного виховання і навчання дітей дошкільного віку.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial