Навчально-практична екскурсія майбутніх програмістів

Наш коледж приділяє значну увагу практичній підготовці здобувачів фахової передвищої освіти. Фахівець з прикладної математики повинен вміти створювати математичні моделі економічних та виробничих процесів, які реалізуються з використанням комп’ютерних технологій.

3 жовтня 2023 року за планом циклової комісії «Прикладна математика» було проведено навчально-практичну екскурсію на спільне українсько-німецьке підприємство «Hoch-Bereg LTD», яке функціонує у місті Берегове. Здобувачі освіти 3-4-х курсів разом із випускниками коледжу, а також викладачами циклової комісії «Прикладна математика» відвідали ТОВ «Hoch-Bereg LTD», одне з підприємств регіону, на якому виробляють спортивні рукавиці для багатьох відомих брендів. Метою екскурсії було надати можливість нашим студентам ознайомитися з виробничими та операційними процесами на реальному підприємстві, отримати уявлення про типи комплексних завдань, для розв’язання яких чи керування якими необхідні сучасні цифрові застосунки.

Директор виробництва Гейза Товт підготував презентацію про роботу підприємства та виробничі процеси, які потребують застосування сучасних комп’ютерних програм. Результатом  екскурсії стала домовленість між сторонами про спільний проєкт, в рамках якого здобувачі освіти та викладачі підготують спеціалізований програмний застосунок для удосконалення керування певними етапами виробничого процесу. Створення, вибір або модифікація програмного продукту, його цілеспрямоване застосування можливе  тільки за умови розроблення такої моделі, в якій враховано специфіку виробництва. Сподіваємося, що наша співпраця буде успішною та результативною.

Дякуємо за пізнавальну й корисну екскурсію!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial