Про участь у Національному мультитесті 2023

У 2023 році на участь у Національному мультитесті (далі – НМТ) у навчальному відділі Фахового коледжу ЗУІ зареєструвалася 21 особа. Усі зареєстровані – студенти ІІ курсу.

Подання заяв та відповідних документів для участі в додаткових сесіях може бути здійснено в основний (03.04.2023–03.05.2023) та додатковий (05.06.2023 –12.06.2023) періоди реєстрації, а також протягом трьох робочих днів із дня проведення основної сесії НМТ, у якій учасник мав брати участь. 20 зареєстрованих здобувачів освіти взяли участь в основній сесії, через помилку при реєстрації 1 студент братиме участь у додатковій сесії.

Для кожного зареєстрованого було створено персональний кабінет, в якому він згодом отримував інформацію про дату та місце проведення іспиту (місто можна було обрати під час реєстрації), а згодом і про результати. За 10 днів до дати іспиту учасники отримали необхідну інформацію про іспит, до якої вони повинні ставитися з максимальною увагою. Кожному  потрібно було завантажити запрошення на іспит з власного персонального кабінету і буде пред’явити його в місці проведення іспиту.

Основна сесія НМТ відбулася з 5 до 23 червня 2023 року. Офіційні результати тестування за шкалою 100–200 балів були оголошені 28 червня шляхом розміщення даних у персональному електронному кабінеті.

Додаткова сесія НМТ відбуватиметься з 11 до 24 липня 2023 року. Офіційні результати тестування за шкалою 100–200 балів будуть оголошені 29 липня в персональному електронному кабінеті учасника.

НМТ 2023 містить завдання з трьох навчальних предметів. Під час реєстрації доступні два обов’язкові предмети (українська мова та математика) та один предмет на вибір: іноземна мова (англійська, німецька, французька, іспанська), історія України, біологія, фізика, хімія. Іспит триває 120 хвилин.

Із зареєстрованих у навчальному відділі Фахового коледжу 20 здобувачів освіти обрали англійську мову, 1 здобувачка склала іспит з історії України.

Національний мультитест складають у ТЕЦ (тимчасових екзаменаційних центрах) – спеціально обладнаних комп’ютерних аудиторіях у навчальних закладах. ТЕЦ створено в Україні та в 35 країнах, у яких проживають українські переселенці.

Усі зареєстровані у Фаховому коледжі здобувачі освіти складали іспит на Закарпатті, 20 з них – у місті Берегове, один – у Виноградові.

20 зареєстрованих здобувачів освіти взяли участь в основній сесії, 1 студент складатиме іспит у додатковій сесії.

Яку кількість балів треба набрати для вступу в заклад вищої освіти? Із української мови – 5 тестових балів із 45 можливих; з математики – 4 тестові бали з 32 можливих; із історії України – 6 тестових балів із 54 можливих; з англійської мови – 4 тестові бали із 32 можливих.

Здобувачі освіти Фахового коледжу ЗУІ успішно склали мультитест.

Із української мови 19 здобувачів освіти виконали 15 із 45 тестів, разом отримавши середній бал з цього предмету 132 бали. Із 32 тестових завдань із математики на 9 було дано правильну відповідь, що складає середній бал – 127 балів. Англійську мову обрали 18 здобувачів освіти, найбільша кількість серед учасників, які в середньому визначили 17 правильних відповідей, що дає середній бал – 148. Лише одна учасниця обрала історію України й отримала 109 балів, вона правильно відповіла на 8 тестів із 54 тестових завдань із цього предмету.

У 2023 році здобувачка освіти Фахового коледжу Климович Беата Вікторівна, яка навчається за спеціальністю «Туризм», набрала 200 балів з англійської мови. Серед усіх учасників Беата також отримала найвищий бал з української мови – 168 балів.

Здобувачка освіти Фахового коледжу Матей Ангеліна Густавівна, яка навчається за спеціальністю «Дошкільна освіта», досягла найкращого результату з математики – 152 бали.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial