Програма вихідного дня

Об’єднання людських ресурсів, забезпечення їх згуртованості та взаємопідтримки під час розв’язання різного роду професійних завдань є необхідною умовою успіху. Отож, одним з найбільш затребуваних особистих якостей, поряд з професіоналізмом, є здатність діяти в команді. З цією метою викладачі циклової комісії спеціальності «Прикладна математика» 2-3 грудня 2022 року Фахового коледжу ЗУІ провели із здобувачами освіти спільні програми. На цих заняттях, що були організовані на вихідних, учасники змогли поділитися власним досвідом і отримати цінні знання та навички, які будуть корисними для власного соціального, індивідуального та професійного розвитку. Викладачі намагалися ґрунтовно висвітлити декілька важливих тем, які були опрацьовані в групах зі студентами-однокурсниками.

Ось декілька тем із програми:

  •  «Від одного до двох» – серії знайомств та командоутворення.
  •  Конфлікти та шляхи їх вирішення.
  •  Асертивність та кооперативність: стратегії управління конфліктами.
  •  «Айсберг успіху».
  •  Множинний інтелект.
  •  Спеціальні технології навчання: IPOO, SQ4R, програма MURDER.

Спільні ігри, віртуальні прогулянки з друзями, комп’ютерні змагання зробили вихідні цікавими. Вечеря з піцою та разом приготовлений сніданок-фуршет, кіноклуб, веселі бесіди в гуртожитку також сприяли дружній атмосфері.

Переважна більшість студентів спеціальності взяла активну участь у цій програмі. Ми дуже раді та вдячні за можливість проведення чудових вихідних днів.

Чекаємо на продовження!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial