Радіодиктант національної єдності -2022

 9 листопада, у День української писемності та мови, об 11:00 за київським часом розпочнеться радіодиктант національної єдності 2022.

Українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, авторка тексту радіодиктанту, запрошує усіх українців долучитися до написання радіодиктанту:

  • У часи випробувань нам дуже важливо триматися одне одного, відчувати лікоть ближнього. Такі проєкти, такі концепції як концепція радіодиктанту – це спроба пов’язати ниточкою докупи всіх нас.

 Читатиме радіодиктант народна артистка, Герой України, Ада Роговцева.

 Радіодиктант транслюватиметься наживо  на хвилях Українського Радіо, найбільшій FM-мережі та найпопулярнішому розмовному радіо України, та Радіо Культура.

  Як надіслати свою роботу на перевірку?

  • Надішліть паперового листа на адресу: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада;
  • Сфотографуйте / відскануйте написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf). Надішліть текст до 11:00 10 листопада на гd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті ukr.radio 9 листопада.

 Приєднуйтеся до написання радіодиктанту національної єдності 2022!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial