Продовження спортивного свята

Перемога не завжди належить найрозумнішим або найспритнішим.
Але перемагають завжди ті, хто не здаються.
( Александро Дзанарді).

17 травня 2024 року у Фаховому коледжі Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ відбулося продовження Дня спорту, проведенню якого за повною програмою завадила негода.

У програму спортивних змагань входили:

  • забіг на 800 метрів серед дівчат
  • забіг на 100 метрів серед юнаків
  • комбінована естафета.

Першим етапом змагань був забіг на 800 м, у якому взяли участь 12 дівчат. На цій дистанції найшвидшою стала здобувачка освіти ІІ курсу спеціальності «Туризм» Халус Олександра. Другу сходинку посіла здобувачка освіти ІІІ курсу спеціальності «Облік та оподаткування» Комарі Каталін. Третьою стала здобувачка освіти І курсу спеціальності «Облік та оподаткування» Яров Фанні. На дистанції 1000 м кращим став здобувач освіти ІІ курсу спеціальності «Прикладна математика», переможець Універсіади і спортивних ігор 2023/2024 н.р. з легкоатлетичного кросу Товт Чонгор. Другу сходинку зайняв здобувач освіти І курсу спеціальності «Соціальна робота» Деметер Акош. Трійку призерів замкнув здобувач освіти І  курсу спеціальності «Облік та оподаткування» Вінце Карло.

Після індивідуальної гонки стартував естафетний біг 4 х 50м. (дівчата):

І місце  –  команда І курсу спеціальності «Туризм»;

ІІ місце  – команда І курсу спеціальності «Дошкільна освіта»;

ІІІ місце  – команда ІІ курсу спеціальності «Соціальна робота».

Естафетний біг 4 х 50м. (юнаки):

І місце  – команда ІІ курсу спеціальності «Облік та оподаткування»;

ІІ місце  – команда І курсу спеціальності «Облік та оподаткування»;

ІІІ місце – команда ІІ курсу спеціальності «Прикладна математика».

Варто відзначити команду викладачів, які також взяли участь у цій естафеті, склад команди: Медве Максим, Філіп Матей, Герендей Адальберт, Бірток Ференц.

Завершальним етапом спортивного заходу стала комбінована естафета, у яку входили 8 різноманітних, цікавих та частково й дуже не простих дистанцій. Кожна команда мала пройти комбіновану естафету за короткий, найкращий час. Найвправнішою у цьому виді змагань стала команда І курсу спеціальності «Облік та оподаткування». Другу сходинку  посіла команда ІІ курсу спеціальності «Соціальна робота», а команда ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта» фінішувала третьою. Переможці та призери були нагороджені кубками, медалями та грамотами.

Вітаємо всіх учасників змагань та бажаємо подальших успіхів!

Сподіваємося, що у наступному навчальному році ми знову зможемо помірятись силою, витривалістю та спортивною майстерністю.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial