Про онлайн-курс «Цифрові інструменти Google»

Онлайн-курс «Цифрові інструменти Google» організовано Міністерством освіти і науки України за підтримки Google Україна для педагогічних працівників закладів вищої та фахової передвищої освіти. Голова та члени циклової комісії «Прикладна математика» були слухачами онлайн-курсу, проведеного 04 -18 жовтня 2021 року.

Викладачі Кудлотяк Ч., Марку О. Сіладі Л. та Шимон Л. за участі тренерів Академії цифрового розвитку опрацювали наступні модулі:

  1. Як організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google;
  2. Які особливості та переваги Google Workspace for Education;
  3. Як працювати з обліковим записом закладу вищої освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою;
  4. Як створити та підтримувати персональне інформаційне середовище викладача закладу вищої освіти.

Формат курсу «Цифрові інструменти Google» було побудовано на онлайн спілкуванні з тренерами,  отримані знання й набуті навички дуже корисні в умовах різних форм проведення освітнього процесу й діяльності закладу освіти.

Слухачі ознайомилися з наступними можливостями Google, які ефективно застосовуються в освітньому процесі: Gmail, Google Клас, Meet, Календар, Keep, Google Диск, Документи, Таблиці, App Sheet, Презентації, Форми, Jamboard,  Мої карти, Сайти, Тренди, Академія, Групи, Сповіщення, Доповнення до об’єктів Google Диску, Chrome, Довідка, Центр безпеки, можливості Google Workspace.

У програмі курсу були відеолекції з презентаціями, виконання практичних завдань, загалом обсяг курсу 5 модулів і 34 практичні завдання. Кожен викладач успішно виконав контрольний тест й отримав сертифікат про підвищення кваліфікації.

Приємно відзначити професіоналізм тренерів курсу, високий рівень фахової підготовки. Курси дійсно були надзвичайно корисні: стиль спілкування, контент лекцій та завдання мали практичну спрямованість. Опрацьовані викладачами можливості Google стануть в нагоді під час проведення навчальних занять, а також для підвищення ефективної організації освітнього процесу у Фаховому коледжі як закладі фахової передвищої освіти.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial