Участь обліковців у Міжнародній науково-практичній конференції «Кібербезпека в транскордонному співробітництві»

Здобувачі фахової передвищої освіти спеціальності  «Облік і оподаткування» та викладачі циклової комісії взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Кібербезпека в транскордонному співробітництві», організованій закладами вищої освіти: Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці II (м. Берегове) та  ДВНЗ «Ужгородський національний університет» (м.Ужгород).

Міжнародну науково-практичну конференцію «Кібербезпека в транскордонному співробітництві» було проведено 15 – 16 жовтня 2024 року на базі ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ.

У рамках конференції під час пленарного засідання та панельних дискусіях у секціях  було розглянуто актуальні проблеми кібербезпеки,  прослухано змістові  виступи  та  проведено цікаві й жваві  дискусії.

У перший день конференції, 15 жовтня,  було налагоджено роботу в п’яти тематичних секціях:

  • Секція 1. «Кібербезпека у сфері культури кіберстійкості»
  • Секція 2. «Сучасні практики у сфері кібербезпеки»
  • Секція 3. «Особливості вимог до кіберзахисту інформаційної комунікації, економіки та інших сфер діяльності людини»
  • Секція 4. «Кібербезпека: закордонний досвід»
  • Секція 5. «Роль штучного інтелекту у сфері інформаційної безпеки».

16 жовтня, на другий день конференції, було проведено воркшопи та майстер-класи для здобувачів освіти.

Міжнародна науково-практична конференція «Кібербезпека в транскордонному співробітництві» проведена на високому науковому рівні, у підсумку учасники конференції дійшли висновку про важливість кібербезпеки у сучасному світі та її роль у забезпеченні безпеки інформації у транскордонних взаємодіях, що є особливо актуальним для освітніх і бізнесових установ на національному та міжнародному рівнях.

Конференція стала чудовою платформою для обміну досвідом між науковцями, практиками та здобувачами освіти, в результаті конференції налагоджено нові професійні контакти та поглиблено співпрацю між закладами освіти й експертами галузі.

Дякуємо організаторам конференції за можливість долучитися до такого важливого заходу, що сприяє розвитку наукових і професійних компетенцій!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial