Всесвітній день туризму: у центрі уваги — екскурсійний день

27 вересня — Всесвітній день туризму. Циклова комісія «Туризм» Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ традиційно щороку в цей день планує масові заходи.

Всесвітній день туризму у 2024 році відзначили у незвичний спосіб, оскільки викладачі циклової комісії організували для здобувачів освіти пізнавальний та водночас командоутворюючий захід, який провели 26 вересня.

За планом було проведено пішохідну екскурсію, під час якої здобувачі освіти разом із викладачами підкорили найближчий до Фахового коледжу пагорб, який місцеві мешканці називають гора Довга. Погода була сприятливою для спільної трапези, традиційного на природі смаження копченого сала. Осінній сонячний день був ідеальним для виконання програми екскурсії.

Екскурсанти набули нового досвіду пішої мандрівки по місцевості з неоднорідним рельєфом – здобувачі освіти переконалися у важливості доброї фізичної підготовки для подолання крутих підйомів і поворотів. Варто зазначити, що учасники екскурсії, об’єднані спільною метою, діяли злагоджено та згуртовано.

Після екскурсії всі були втомлені, але задоволені, сповнені енергією, яку дає природа, свіже повітря та рух. Окрім усього, важливим уроком для всіх стало те, що наявність відповідного спорядження — зручного взуття, багатошарового одягу та достатньої кількості води — є ключовими для успішного проведення екскурсії.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial