Практичне заняття у формі тренінгу для обліковців і фінансистів

11 вересня 2024 року здобувачі фахової передвищої освіти IV курсу спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ відвідали Закарпатський угорський інститут імені Ференца Ракоці ІІ та  взяли участь у тренінгу з питань податкової грамотності .

Практичне заняття у рамках навчальної дисципліни «Податкова система» для здобувачів вищої освіти ІІ курсу спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» на тему «Податкова система та основні засади податкового законодавства України в сучасних умовах» проводила доктор філософії, доцент Лоскоріх Г. Л., заступник завідувача кафедри обліку і аудиту ЗУІ. Здобувачі освіти розглянули податки як метод державного регулювання соціально-економічного розвитку суспільства, їх еволюцію та значення для розвитку держави й територіальних громад, реалізацію плану BEPS в Україні.  Лекторка поділилась маркетплейсом фінансових і податкових можливостей для організації власної справи, акцентувавши увагу на корисних онлайн-сервісах і платформах із питань оподаткування.

Тренінг – важлива складова практико-орієнтованого навчання. Тема обговорення покликана інтегрувати теоретичні знання у практичні навички, заняття  було насичено супровідним презентаційним матеріалом та численними прикладами й різними кейсовими завданнями, які зацікавили здобувачів освіти та викликали жваву дискусію.

   Щиро вдячні лектору за продуктивну роботу зі здобувачами освіти, спрямовану на  вдосконалення «soft skills» і «hard skills» навичок!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial