Успішний виступ команди коледжу на XII Міжнародному університетському конкурсі культури поведінки та протоколу

Здобувачі фахової передвищої освіти IV курсу Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці II, які завершують навчання за освітньо-професійною програмою «Туризм»,  взяли участь у XII Міжнародному університетському конкурсі культури поведінки та протоколу, який організував Будапештський Метропольний Університет. Конкурс відбувся 24 травня 2024 року у Степаніївському палаці – Культурному центрі Міністерства оборони. Постійний девіз конкурсу: «Ми представляємо цінності!». У конкурсі брали участь студенти десяти закладів вищої освіти Угорщини та з-за кордону. Учасники конкурсу змагалися за категоріями: культура поведінки, дипломатія та протокол. Почесним гостем конкурсу був Міністр оборони Крістоф Салай-Бобровничкі, який привітав учасників XII Міжнародного університетського конкурсу культури поведінки та протоколу в листі.

До складу команди, що представляла Фаховий коледж ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, входили випускниці 2024 року: Кедебец Олександра Олександрівна, Кноблок Вікторія Шандорівна. Леньов Барбара Василівна, Селеш Петронелла Іштванівна та Фогороші Фружіно Гаврилівна. Цього року учасники змагалися за 10 конкурсними категоріями, які охоплювали всі аспекти протокольних знань. Учасникам конкурсу потрібно було успішно виконати низку завдань та продемонструвати вміння з підготовки й представлення в наступних етапах: презентація, гостинність (сервірування столу), культура поведінки під час спілкування, культура одягу, діловий протокол, угорські національні особливості, гастрономія, військовий і релігійний протокол, прапорознавство та геральдика тощо. Як і в попередні роки, команди повинні були підготувати іміджеве відео на визначену тему.

Наша команда успішно виступила на всіх етапах конкурсу, здобувши перше місце в категорії військового протоколу, а підготовлене іміджеве відео було визнане найкращим серед усіх поданих робіт.

Вітаємо майбутніх фахівців із туризму та бажаємо професійного зростання!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial