Виїзне практичне заняття майбутніх фахівців з туризму

Здобувачі освіти IV курсу Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ, які навчаються за  спеціальністю «Туризм», 12 жовтня 2023 року завершили першу частину обов’язкового стажування туристичних гідів за маршрутом Береговe – Виноградів – Хуст –  Іза.

У практичному виїзному занятті взяли участь і здобувачі освіти третього курсу. Тренінг проведено з метою набуття здобувачами освіти практичних навичок в організації екскурсій. Під час поїздки вони розповідали історію міст та презентували основні місцеві визначні пам’ятки.

Під час навчальної поїздки учасники відвідали міста Виноградів та Хуст, і, крім прогулянок містом, ознайомилися з історіями та легендами руїн замку Канків у Виноградові та Хустського замку. Кінцевим пунктом виїзного практичного заняття було широковідоме село Іза поблизу Хустa. Студенти мали змогу побачити роботи місцевих майстрів лозоплетіння. Навчальна подорож у селі Іза завершилася гастрономічною програмою. Екскурсанти дізналися про розведення равликів  місцевими фермерами, брали участь у дегустації страв з равликів та отримали надзвичайний кулінарний досвід.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial