Успіхи наших здобувачів освіти

З 23 по 25 березня 2023 року відбувся ІІ Міжнародний конкурс педагогічних команд, де  взяли участь здобувачі освіти третього курсу спеціальності «Дошкільна освіта»  Фахового коледжу ЗУІ та викладачка угорської мови і літератури Катерина Кіраль. Захід проводився у центрі професійно-технічної освіти м. Матейсолко, а саме у Технікумі та  Професійно-технічному  ліцеї ім. Будаі Надь Онтол у м. Нодькало.

Метою конкурсу було надати можливість здобувачам освіти показати та порівняти свої практичні знання та  компетентності. Із 25 команд у фінал вийшли 13 з найкращими відеороликами під назвою «Лялькарство – це прекрасно». Наш навчальний заклад представляла команда з трьох осіб  Фанні Габор, Олександра Горкі, Юліана Дорчі, які  успішно пройшли перший тур.

У конкурсі на першому етапі фінального туру необхідно було висвітлити свої теоретичні знання про розвиток дітей дошкільного віку. Під час виконання практичних завдань майбутні педагоги виготовили креативні подарунки до Великодня. У грі «Activity» здобувачі освіти різними способами розгадували педагогічні поняття та створили інтелект-карту, що зміцнював «командний дух».

Перемогою для команди став конкурс «Ляльковий театр», де за розігрування закарпатської народної казки «Три бажання» отримали спеціальний приз від журі.

Протягом двох днів організатори конкурсу демонстрували високий рівень гостинності. Завдяки організації танцювальних вечірок зміцнювались зв’язки між  студентами з різних куточків Угорщини та поза її межами.

Висловлюємо щиру подяку фонду Інституту Ракоці за організацію поїздки команди.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial