Проводи зими у Фаховому коледжі

Нам досить зими,

снігу, морозу, холодного вітру!

Ми зійшлися щасливі

на прощання, на гуляння!

 

   У Фаховому коледжі ЗУІ імені Ференца Ракоці ІІ і в 2023 році традиційно відбулося дійство проводів зими. Студентська рада мала на меті змінити сумні зимові дні, розвеселити друзів, покращити настрій, радісно вітати наближення весни.

   Протягом багатьох століть у кінці лютого молодь і дорослі збиралися, щоб провести зиму та зустріти весну: організовували вечірки,  переодягалися і розважалися. Організаційним комітетом студентського самоврядування 18 лютого 2023 року було визначено днем проведення такого заходу .

  Активісти  в студентських групах придумували образи й костюми до них. Більшість студентів, які мислять творчо, придумали цікаві образи й вдало поєднали різні елементи для створення креативних костюмів. Особливим був цей увесь день. У коридорах студенти та викладачі активно спілкувалися, розглядали вбрання, весело розмовляли, відгадували образи. Всім стало зрозуміло, що двох однакових людей не буває, оскільки ми настільки різні, наскільки по-різному одягнені. Спеціальна комісія оцінювала старання учасників, серед яких найкреативнішим було визначено костюм Oрос Вікторії, студентки  ІІ курсу спеціальності «Дошкільна освіта».

Протягом дня здобувачі освіти із задоволенням брали участь у рухливих іграх і квестах, організованих студентським самоврядуванням. У змаганні між спеціальностями перемогу здобули студенти спеціальності «Обліку і оподаткування», які виграли екскурсійну поїздку до Етнографічного музею-садиби в с. Великі Береги.

Щиро вітаємо переможців! Хочемо подякувати всім, хто долучився до участі проводів зими, зробили цей день веселим і неповторним. Дякуємо Берегівській реформатській книгарні та крамниці сувенірів за щедру підтримку, а також доглядачам Етнографічного музею -садиби в с. Великі Береги.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial