Велике щастя — давати, аніж брати

Про благодійну акцію на Різдво: Велике щастя — давати, аніж брати

 Навіть наприкінці року добрі наміри в серцях членів нашої спільноти не згасли. Під час підготовки до тематичних і контрольних робіт та репетицій до різдвяних святкових програм здобувачі освіти Фахового коледжу Закарпатського угорського інституту імені Ференца Ракоці ІІ активно долучилися до участі у благодійній акції, ініціаторами якої традиційно є студенти ІІІ курсу спеціальності «Соціальна робота». Одні студенти коледжу прикрасили дитяче Різдво подарунками, а інші внесли грошові пожертви. Акція тривала в період з 2 по 12 грудня 2022 року. Пожертви були спрямовані на підтримку дітей та осіб з обмеженими фізичними можливостями таких установ і організацій: Дитячий будинок милосердя «Добрий самаритянин» с.Велика Добронь, Реабілітаційний центр «Елім» с.Гетєн, Відпочинково-оздоровчий центр реабілітації дітей-інвалідів з гуманітарним профілем «Нефелейч» с.Вари, Берегівська гімназія «Опре Рома», Будинок пристарілих Діаконічного відділу Управління Закарпатської реформатської церкви.

 Дарувати та допомагати іншим – це особливе почуття кожної людини повсякдень, а не тільки під час свят. Діти знають про це з раннього віку, і якщо ми свідомо звертаємо увагу на те, щоб відчути і пережити емоції в процесі дарування, вони виростатимуть соціально чутливими та стануть чуйними дорослими. Закликаємо всіх допомагати іншим і безкорисливо жертвувати не тільки в час Різдва, але й при будь-якій нагоді.

 Петер Мюллер стверджував: «Хто по-справжньому дає, той не знає, що дає. Він насправді не усвідомлює, що робить, бо те, що він віддає, не відриває від себе».

 Дякуємо здобувачам освіти та педагогам Фахового коледжу за участь у благодійній акції та безкорисливі пожертви!

 Висловлюємо подяку Закарпатському угорському інституту імені Ференца Ракоці ІІ за організацію доставки різдвяних подарунків!

Бажаємо всім благословенних свят та Миру в Новому році!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial