Про конкурс «Креативний вихователь – 2022»

З 11 по 14 квітня 2022 року у Фаховому коледжі ЗУІ ім.Ф. Ракоці ІІ вп’яте відбувся  конкурс «Креативний вихователь», який традиційно щороку організовує і проводить циклова комісія «Дошкільна освіта». В умовах воєнного стану всі етапи конкурсу, робота журі проводилися дистанційно із застосуванням засобів платформи Classroom.

За умовами конкурсу кожна студентка ІІІ  курсу спеціальності «Дошкільна освіта» повинна подати шість творчих  робіт на розгляд журі, у складі якого були викладачі циклової комісії «Дошкільна освіта» та вихователі дошкільного підрозділу Приватного закладу «Гімназія імені Каталін Франгепан», базового закладу практичної підготовки майбутніх вихователів. Виконуючи практичні завдання різної складності, студентки отримали можливість продемонструвати набуті вміння та навички, фахові компетентності, проявити творчість і креативність, довести журі свою професійну придатність.

21 квітня 2022 року було оголошено результати конкурсу «Креативний вихователь – 2022» і визначено призерів у таких номінаціях:

«Найкреативніший автор іграшок»:

І місце   –  Матей Кінга

ІІ місце  –  Вереш Емілія

ІІІ місце – Леврінц Емілія

«Найкреативніший казкар»:

І місце  – Леврінц Емілія

ІІ місце  – Ботош Біанка

ІІІ місце – Кедебец Оршоя

«Найкреативніший ілюстратор казки»:

І місце   – Кордобан Олександра

ІІ місце  – Кабацій Георгіна

ІІІ місце – Сабов Крістіна

«Найкреативніший актор лялькового театру»:

І місце   – Балко Кароліна

ІІ місце  – Матей Кінга

ІІІ місце – Сюч Далма-Розалія

«Найкреативніша лялька для лялькового театру»:

І місце   – Балко Кароліна

ІІ місце  – Лешко Вівіен Ванда

ІІІ місце – Кабацій Георгіна

 
«Вихователь-імпровізатор»:

І місце   –  Матей Кінга

ІІ місце  –  Сюч Далма-Розалія

ІІІ місце – Леврінц Емілія

Найбільшу кількість балів на всіх етапах конкурсу набрала Матей Кінга, вона й стала переможницею конкурсу й отримала почесне звання «Креативний вихователь – 2022».

Члени журі висловили подяку студенткам за участь у конкурсі, відзначили оригінальність та новизну в підготовці, високо оцінивши творчі доробки студенток,  підсумували: «Кожен із вас створив диво».

Ми дякуємо нашому закладу та організаторам конкурсу за те, що мали можливість спробувати себе у ролі вихователів, проявити творчі здібності, продукувати й реалізовувати нові ідеї.

 Найкраще про це сказав німецький поет-філософ Йоган Вольфганг Гете: «Є дві речі, які батьки повинні дати своїм дітям: коріння і крила.  Коріння, щоб дати їм стійкість і відчуття приналежності, але також крила, щоб допомогти звільнити їх від обмежень і забобонів та дати їм інші способи подорожі (вірніше, літати)».

Сабов Крістіна, випускниця спеціальності «Дошкільна освіта»

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial