Про організацію «Закарпатський реформатський волонтерський дияконійський рік»

3 жовтня 2024 року здобувачі фахової передвищої освіти IV курсу спеціальності «Соціальна робота» мали нагоду дізнатися про діяльність організації «ЗРВДР – Закарпатський реформатський волонтерський дияконійський рік».

Програмний координатор організації Чілла Танкоці розповіла про волонтерську діяльність, міжнародне представництво та можливості в професійному зростанні.

За навчальним планом освітньо-професійної програми «Соціальна робота» у 7-му семестрі здобувачі освіти вивчають навчальний предмет «Методологія організації волонтерської діяльності», який містить тематичні модулі з організації роботи волонтерських організацій, визначення методів діяльності волонтерів у сучасних умовах й окреслюють перспективу для майбутніх фахівців із соціальної роботи.

Проведена зустріч стала складовою частиною професійного становлення студентів, оскільки вони ознайомилися з функціонуванням організації, створеної на Закарпатті у 2009 році, яка має багаторічний досвід надання соціальної допомоги нужденним і малозабезпеченим.

Сподіваємося на подальшу успішну співпрацю з колективом «ЗРВДР» із метою популяризації волонтерської діяльності серед молоді.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial