Атестація майбутніх фахівців з туризму

Тринадцять здобувачів фахової передвищої освіти 27 червня 2024 року успішно склали атестаційний екзамен у формі комплексного кваліфікаційного іспиту. Випускники освітньо-професійної програми «Туризм» продемонстрували високий рівень теоретичної підготовки з обов’язкових навчальних дисциплін. Повні та вичерпні відповіді випускників на питання екзаменаційних білетів підтвердили, що майбутні фахівці з туризму володіють сучасними знаннями про туристичну діяльність та добре розуміють проблеми й виклики в туристичному обслуговуванні як за сприятливих умов, так і в умовах вимушених обмежень, надзвичайних ситуацій та під час війни.

Випускники 2024 року добре засвоїли основні прийоми організації туристичної діяльності, набули практичних навичок організації та проведення різних видів екскурсій, визначення туристичних маршрутів, культурних об’єктів та перспектив розвитку туризму в регіонах.

Екзаменаційною комісією у складі канд. ек. наук  Токар Я.І., викладача кафедри менеджменту, управління економічними процесами та туризму Мукачівського ДУ (голова комісії), доктора філософії Джанда Г.Б. (заступник директора  Фахового коледжу), канд. ек. наук  Нодь О.Л. (голова циклової комісії «Туризм»), Герендей А.А., викладача циклової комісії, представника зовнішніх стейкхолдерів Мештер А.А. (голова ГО «Закарпатська угорська туристична рада») було відзначено високий рівень якостізнань студентів групи Т-IV/8, що  дорівнює 77%.

Вітаємо перших  у коледжі фахових молодших бакалаврів з туризму!

Пишаємося Вами й бажаємо професійного зростання та непохитної віри в успіх!

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial