Участь у Спортивних іграх коледжів

У 2023-2024 навчальному році Комітетом з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України започатковано проведення Спортивних ігор  України  серед  студентів  закладів  фахової  передвищої  освіти оновленого формату, які проводилися по всій території України з урахуванням безпекових умов згідно етапів: серед команд закладу освіти серед команд закладу освіти; серед команд закладів освіти (за домовленістю); серед команд закладів освіти області/міста Києва; серед команд закладів освіти областей та міста Києва.

Здобувачі освіти Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ брали участь у Спортивних іграх коледжів. Викладачі фізичного виховання Медве Максим Олександрович та Орбан Ірина Карлівна звітували про проведені  спортивні змагання та рухову активність юних спортсменів.

Інформація про проведення Спортивних ігор коледжів висвітлюється на інтернет-ресурсах Комітету:

Директорка Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ Шовш Катерина Степанівна отримала листа-подяку від Голови Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадима Стеценка:

« Комітет висловлює Вам подяку за сприяння розвитку фізичної культури та спорту в закладі освіти й залучення студентської молоді до рухової активності.
Надсилаємо електронний сертифікат учасника Спортивних ігор коледжів.
Сподіваємось на подальшу участь вашого закладу освіти у заходах Комітету» .

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial