Круглий стіл із стейкхолдерами про перспективи розвитку туризму

18 гpудня 2023 року здобувачі освіти 4-го курсу Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, які завершують навчання за освітньо-професійною програмою «Туризм», стали учасниками тематичного круглого столу,  в колі якого були стейкхолдери та представники президії Закарпатської угорської туристичної ради.

Головною темою розмови було обговорення проблемного питання про сучасні тенденції та перспективи розвитку туризму в Карпатському регіоні. Виклики сьогодення призвели до численних труднощів у наданні туристичних послуг у нашому регіоні, ускладнюючи роботу працівників туристичного бізнесу та сфери відпочинку. Козуб Гергей Ігорович, голова комітету з екскурсоводства Закарпатської угорської туристичної ради (наша гордість – навчався  в коледжі, випускник 2019 року), звернув увагу студентів на те, що навіть у складних умовах туризм у Закарпатті продовжує розвиватися, і список атракцій та можливостей для надання туристичних послуг постійно розширюється.

Круглий стіл мав успішне завершення, оскільки  наші студенти, майбутні фахівці з туризму, проявили цілковиту готовність до професійної діяльності, і, скориставшись прекрасною нагодою, подали заявки на вступ до Закарпатської угорської туристичної ради.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial