Всесвітній день екскурсовода

За ініціативи Міжнародної асоціації екскурсоводів, Всесвітній день екскурсовода відзначається щороку в лютому, починаючи з 1990 року. Організація цього дня стала традицією і в нашому закладі. Цього року відзначення цієї особливої події відбулося 22 лютого.

Всесвітній день екскурсовода розпочався з лекції Ласлова Веждела, президента Закарпатської краєзнавчої туристичної асоціації. Під час лекції під назвою «Закарпаття очима краєзнавців» президент розповів про заснування Асоціації, її діяльність та програми. Він звернув увагу на важливість розвитку пішохідного туризму та запросив присутніх на екскурсії Асоціації.

Другою частиною організованої програми, за традицією, була проведена екскурсія. Студенти четвертого курсу спеціальності “Туризм” були екскурсоводами для  першокурсників. У п’яти окремих групах студенти-першокурсники пройшли екскурсію найбільш культурно та історично важливими частинами міста Берегове. Цікава та актуальна інформація про визначні пам’ятки була надана для того, щоб зацікавити інтерес усіх студентів.

Після низки подій можна з упевненістю сказати, що ми всі віримо, що традиція буде збережена в нашому закладі.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial