Гостьова лекція для майбутніх фахівців з туризму

20 травня 2025 року для здобувачів освіти Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ, які навчаються за освітньо-професійними  програмами «Туризм» і  «Туризм і рекреація» було організовано проведення гостьової лекції на тему «Гастрономія та культура споживання шампанського». Змістовну лекцію прочитав к.г.н. Сабо Геза, доцент Пейчського університету Угорщини. Метою заходу було поглиблення теоретичних знань студентів у галузі туристичних послуг у цілому й зокрема гастрономічного й  пригодницького (подієвого) різновидів туризму. Під час лекції к.г.н Сабо Геза детально представив історію шампанського, як різновиду ігристого вина,  описав технології його виробництва, розповів про різновиди цього напою. Спікер акцентував  увагу аудиторії  на взаємозв’язках культури споживання шампанського з місцевою гастрономією та важливій ролі, яку вона відіграє у сфері гостинності й туристичного обслуговування.

Викладачі циклової комісії «Туризм» Фахового коледжу ЗУІ ім. Ф. Ракоці ІІ  й надалі приділяють велику увагу практично орієнтованому навчанню, що надає здобувачам освіти можливість набути спеціальних компетентностей, які вони зможуть застосувати у своїй майбутній професійній діяльності.

fb-share-icon
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial